۲۹ شهریور ۱۳۹۱

Daikoku

کلا فکر کردن به غذاهای چینی و ژاپنی و تایلندی بعد از چند بار امتحان کردنشون اونقدر برام اشتها اور نیست اما بعد از مدتی به این نتیجه رسیدم این دقیقا به دلیل عدم شناخت کافی از غذاهای خوبشون و یا رستوران های خوبشون هست.

از اینکه بگذریم خیلی ها اصولا دوست دارند رستوران رفتن همراه با برنامه خاصی باشه مثل رقص و موسیقی زنده و یا هرچیز دیگه ای که در کنار غذای خوب زمان و محیط رو براشون دلپذیرتر کنه .. و من شخصا خیلی دنبال چنین جاهایی می گردم .. 

از مجموع حرف های بالا می خوام رستورانی رو معرفی کنم که واقعا همیشه ازش لذت بردم .. یه رستوران ژاپنی با غذای خوب . قیمت مناسب . دسترسی راحت و آشپزهایی که موقع آشپزی براتون کلی برنامه اجرا می کنند .. 

رستوران Daikoku یکی از جاهای مورد علاقه من و خیلی از کسانی هست که امتحانش کردند.

Daikoku در واقع اسم یکی از 7 خدای ژاپنی هاست. و به عنوان خدای ثروت، خدای کشاورزی و کشاورزان و خدای برنج هست.
 
 این رستوران توی مرکز شهر اوکلند و شمال شهر و غرب و جنوب شرق شعبه داره. منوی غذا معمولا همیشه شامل میسو سوپ برای شروع به همراه سالاد هست. برای شروع همیشه میگو و سبزیجات به همراه سس بسیار لذیذی سرو می شه. برای غذای اصلی می تونید استیک، ماهی و یا مرغ انتخاب کنید و یا ترکیبی از اونها. همراه با غذای اصلی برنج مخصوص تهیه می شه که ترکیبی از برنج، برخی سبزیجات و تخم مرغ هست و برای دسر چایی سبز همراه بستنی داده می شه. 

علاوه بر خوشمزه بودن غذا .. یکی از بهترین قسمت ها اینه که تمام مراحل تهیه غذا جلوی مشتری و روی میز مخصوصی که وسط اون از فلز هست و برای پختن استفاده می شه انجام می شه و هر قسمت نمایش های مخصوص خودش رو داره که جالب هستند. 

قیمت کل غذاهای بالا از شروع تا دسر گاهی به 30 دلار هم نمی رسه و اگر از روزهای خاص هفته برید و یا حدود ساعت های 6 تا 6:30 بخواهید شامتون رو شروع کنید می تونید با 20 و خورده ای همه منو رو داشته باشید. 

پیشنهاد می کنم حتما این رستوران رو امتحان کنید مخصوصا شعبه اصلی در مرکز شهر رو. 

این لینک اصلی سایت رستوران هست. می تونید روزها و زمان هایی رو که منو ارزونتر هست توی صفحه پیدا کنید. البته شعبه به شعبه یه کمی متفاوت هست. 

امیدوارم لذت ببرید.. خودم هم هوس کردم الان.

۲۳ شهریور ۱۳۹۱

Family Visa Category

احتمالا خیلی از افرادی که مقیم نیوزلند مشتاق هستند که بتونند خانواده هاشون اعم از پدر و مادر و یا خواهر و برادر و خلاصه نزدیکان رو برای اقامت دائم نیوزلند تشویق کنند و یا حتی کمکشون کنند که بتونند اقامت بگیرند .. مثل خیلی از کشورهای دیگه نیوزلند برای افرادی که خانواده درجه یک در نیوزلند داشته باشند امتیازاتی قایل هست و همین طور راه هایی گذاشته تا خانواده ها بتونند برای اقامت و یا ویزای مولتی پل اقدام کنند.

البته متاسفانه به دلیل تعداد زیاد پرونده ها بعضی از روشها رو برای مدتی بسته ولی خوب هنوز راه هایی هست. مثلا قبلا اگر پدر و مادر نصف فزرندانشون به مدت سه سال مقیم نیوزلند بودند می تونستند پرونده اقامت باز کنند و ویزا دائم بگیرند. مثلا اگر از 2 فرزند یکی داخل نیوزلند بود و فرزند دیگر سن قانونی برای تنها زندگی کردن رو رد کرده بود شرایط لازم برای اقدام پدر و مادر فراهم می شد. و خوب این قضیه امسال یعنی May 2012 کلا عوض شد و البته پرونده هایی که قبل از این تاریخ لاج شده اند بررسی می شوند ولی بعد از اون اداره مهاجرت روش دومی رو معرفی می کنه که خودش دو دسته بندی متفاوت داره.

قبل از وارد شدن به جزئیات، این لینک تغییراتی هست که از 16 May 2012 داده شده:

برای پدر و مادر ها هم لازمه مثل روش مهاجرت معمولی EOI ثبت بشه و بعد براشون نامه ITA ارسال می شه و مدارک و مدارک پزشکی ارسال می شه. اما شرایط جدید برای اقدام دو روش متفاوته:

 روش 1- یا به قول خودشون Tier 1 اولیت بالاتری نسبت به روش 2 یا Tier 2 داره. یعنی پرونده های T2 وقتی نوبتشون می شه که پرونده های T1 و روش قدیمی که الان حذف شده توی صف نباشند.
اما موراد لازم برای این مسیر چیه ! یکی از سه مورد زیر باید وجود داشته باشه تا بتونید پرونده باز کنید:
1- میزان درامد فزرندان یا اسپانسور
2- تضمین حداقل درامد برای کل زندگی
3- درامد و یا منبع پول برای اقامت دائم

شماره 1 می گه درامد فرزند و یا همسرش باید سالانه حداقل 65000 دلار نیوزلند باشه و یا مجموع درامد جفتشون 90000 دلار نیوزلند در سال.

شرط 2 میگه میزان درامد سالانه پدر و یا مادر باید حداقل 27000 دلار نیوزلند در سال باشه و اگر هردو برای پرونده اقدام می کنند باید این میزان مجموعا نزدیک 40000 دلار نیوزلند باشه.

شرط 3 هم می گه اگر والدین بتونند 500،000 دلار نیوزلند سرمایه داشته باشند و ثابت کنند این سرمایه قانونا مال اونهاست و می تونند در عرض 12 ماه وارد کشور کنند شرایط لازم برای اقدام برای اقامت رو دارند.
خوب اینها شرایط برای روش اول بود.

اما شرایط برای روش دوم:

روش 2 - یا Tier 2 به نظرم این روش یه جورایی ترکیبی از روش اول هست اما همه شرایط رو همزمان می خواد یعنی باید 500،000 دلار نیوزلند برای اقامت و 1 میلیون دلار نیوزلند و با بیشتر برای سرمایه گذاری و 60000 دلار نیوزلند درامد ماهانه داشته باشید تا بتونید از طریق این روش برای اقامت اقدام کنید.

درباره موارد بالا می تونید رد لینک های زیر بخونید:

قسمت بعدی قضیه برای خواهر و برادر ها و همین طور اگر فردی بچه ای داره که به سن قانونی رسیده ولی همراهشون در نیوزلند اقامت نداره. متاسفانه این قسمت ویزا کلا همزمان با روش قبلی برای والدین رد تاریخ 15 May 2012 بسته شده. این هم لینک مربوطه.

اما با همه این توضیحات باید بگم به نظرم روش اول برای گرفتن اقامت والدین خیلی هنوز جای امید داره و فکر می کنم اگر کسی می خواد اقدام کنه تا این مدل ویزا رو هم نبسته اند باید هرچه زودتر دست به کار بشه.

۲۱ شهریور ۱۳۹۱

Job Offer and Work Visa

آیا می شه برای ویزای کار اقدام کرد ! آیا ممکنه کسی از طریق کار پیدا کردن اقامت بگیره ؟ چه جوری می شه ویزای کار گرفت ؟ و ویزای کار ویزای کار .. سوال خیلی از شماهاست این روزها ...

خلاصه کلام اینه که شدنش بله می شه ! بله . کاملا امکان اینکه شما موفق به پیدا کردن کار در نیوزلند بشید و بعد از طریق کاری که پیدا کردید ویزای کار براتون صادر بشه و بعد هم مشغول به کار بشید و بله در اخر هم برای اقامت اقدام کنید و موندگار بشید .. شدنش کاملا ممکنه .. اما .. اما این ویزا اماهای زیادی داره  .. 

قطعا برای اینکه شرکتی زحمت این رو به خودش بده که با کسانی مصاحبه کنه که اولا در داخل کشور نیوزلند نیستند و ثانیا ویزا هم ندارند باید قطعا فرد مورد نظر سوابق کاری و تخصص های درخشانی داشته باشه .. یا مثلا در زمینه هایی کار کنه که نیروی متخصص در اون زمینه در کشور کم پیدا می شه .. به نظر من این شرط اولیه و اساسی هست .. قطعا اگر شما برای شغل های ساده ای که ممکنه به راحتی قابل انجام توسط افراد مقیم باشه اقدام کنید جوابی نخواهید گرفت .. 

شرط دوم اینه که لزوما همه شرکت ها امکان درخواست ویزا رو برای شما ندارند. اینکه چه شرکت هایی می تونن نیروی خارجی وارد کشور کنند و درخواست ویزا از اداره مهاجرت برای کارمند جدیدشون بدن رو باید پیدا کنید.. و این کار جز صبر و جستجو چیز دیگه ای لازم نداره .. 

نکته سوم اینه که اگر مثلا پرونده اقامت دارید و سابقه کاری خوبی دارید تا حدودی می تونید مورد دوم رو دور بزنید .. و وقتی برای کار در شرکت ها رزومه کاری می فرستید اگر رزومه مقبول افتاد بهشون بفهمونید که به دلیل داشتن پرونده اقامت اگر پیشنهاد کاری رو دریافت کنید مثلا می تونید 1 ماهه ویزا بگیرید و شروع به کار کنید. 

روش چهارم .. راستش احتمال اینکه داخل کشور باشید و ویزای توریستی داشته باشید و بعد برای کار اقدام کنید هم کار دور از اندیشه ای نیست.. به این ترتیب می تونید برای مصاحبه حاضر بشید و درخواست کار رو بگیرید و بعد پرونده تشکیل بدید و ویزای کار بگیرید .. البته این مورد هم همچنان به سابقه کاری خوبتون برای گرفتن کار بستگی داره و اینکه شرکت مورد نظر این ریسک رو بپذیره که شما ممکنه به احتمال زیاد نیروی دائمی براش نباشید و ممکنه هر وقتی قصد برگشت داشته باشید اما برای شرکت هایی که دنبال نیروهای قراردادی کوتاه مدت هستند مثلا 6 ماهه و 1 ساله شما در واقع انتخاب مناسبی خواهد بود. 

روش پنجم .. بعضی از مشاغل خیلی خاص مثل غواصی و یا نمی دونم چیزهای شبیه هم ممکنه احتمال گرفتن کار از راه دور وجود داشته باشه و باز البته به سابقه درخشان اتون داره ..   

این رو در نظر بگیرید که اکثر شرکت های بزرگ از طریق آژانس های کاریابی کارمندانشون رو پیدا می کنند و اگر در زمینه شغلتون دنبال کار باشید خیلی سریع با این شرکت ها آشنا می شید. اما اما هرگز فراموش نکنید که همین شرکت ها خیلی از مشاغل اصلی و رول های کلیدی و یا حتی کارمندان دائمی خودشون رو خودشون انتخاب و مصاحبه می کنند و توی سایت های خودشون هم تبلیغ کار مورد نظر رو می ذارن پس در کنار گشتن سایت های کاریابی مثل Seek.co.nz و .. غیره که خودتون بهتر می دونید سایت شرکتهای معروف ، برند های شناخته شده و غیره رو فراموش نکنید .. 

یک مورد دیگه هم که فراموش کردم بگم .. در مورد شهرهای پراکنده تر اطراف نیوزلند هست. معمولا همه مهاجران و افراد جویای کار انتظار دارند در شهرهای اصلی مثل اوکلند و ولینگتون مستقر بشن و همین باعث می شه امکان پیدا کردن کار در شهر های کوچیکتر و ناشناخته تر برای مهاجرین دیگه مهیا بشه .. و خوب وقتی مراجعه کمتری به کارهای موجود در بازار در این شهرها باشه امکان گرفتن اون کار برای کسانی که می خوان با ویزای کار اقدام کنند بیشتر می شه .. و همه اینها ممکنه فقط به شرط یک جستجوی خستگی ناپذیر برای شناختن نیوزلند و پیدا کردن لینک ها و شرکت هایی که در زمینه کاری شما فعال هستند .

در ادامه برای تائید گفته های بالا اگر لینک های زیر رو توی سایت مهاجرت نیوزلند بخونید خیلی سلیس و ساده راهنمایی کرده که چه جوری می شه ویزای کار گرفت.
یه مورد دیگه ای که بهش اشاره شده ویزای Open Work Visa هست که البته فقط به چند دسته افراد داده می شه:
- دانشجو فارق التحصیل باشید و بخواهید کار کنید
- همسر دانشجو و یا مقیم و یا شهروند فردی باشید که ویزا طولانی مدت داره
- و یا دارای  Working Holiday Application باشید
در این مورد این لینک رو بخونید

۱۶ شهریور ۱۳۹۱

Visitor Visa

هنوز در مورد نیوزلند همه چیز ساده تر و راحت تر از کشورهای دیگه است .. منظورم از نظر ویزا و غیره است .. این چند وقته ادم هایی رو دیدم که می خواستند برای دیدار خانواده اشون به کانادا برن و چقدر مصیبت کشیدن و چقدر زمان گذاشتن تا موفق به گرفتن و یا نگرفتن ویزا شدن .. اما از اونجایی که هنوز نیوزلند درگیر هجوم زیاد درخواست ها نشده و هنوز تو تله ادم هایی که میان و دیگه بر نمی گردن به اندازه کشورهای دیگه نیافتاده گرفتن ویزا برای اعضای خانواده راحت تره .. 

مهمترین فاکتور برای گرفتن ویزا توریستی اینه که ثابت کنید دلیل مناسبی برای برگشتن به کشورتون بعد از بازدید دارید .. خوب، داشتن سند خونه و متاهل بودن و درس خوندن و غیره همه می تونه دلایل کاملا توجیه کننده ای باشه .. یکی دیگه از مشکلاتی که به تازگی از پیش پا برداشته شده گرفتن خود ویزاست .. قبلا (تا یکی دو سال پیش) برای گرفتن ویزا لازم بود به کشورهای دیگه برید مثل تایلند و دبی و غیره اما الان می تونید درخواست کنید ویزا رو براتون به دفتر تهران بفرستند و بعد پاسپورتتون رو ببرید اونجا و ویزا رو بهتون می دن .. 
در ضمن گرفتن ویزای توریستی نیوزلند مثل جاهای دیگه نیازمند تست ها و ازمایشات پزشکی در حالت معمول نیست و فقط در صورتی لازمه که بخواهید درخواست ویزای مالتی پل برای پدر و مادر ها داشته باشید و یا درخواست کننده بخواد مدت بیشتری از شش ماه بمونه.. که در این صورت فقط از شما عکس قفسه سینه می خوان و اگر درخواست بالای یک سال داشته باشید کلیه ازمایشات پرشکی رو باید انجام بدید. 

گرفتن ویزای توریستی برای اعضای خانواده هم روند فوق العاده شفاف و راحتی داره که توی سایت به راحتی می تونید پیدا کنید .. چند تا فرم که قاعدتا باید تکمیل بشه توسط کسی که می خواد درخواست ویزا رو بده و یک فرم هم برای دعوت کننده ..

توی این لینک همه فرم هایی که برای ویزای توریستی لازم هست لیست شده:

در حال حاضر هزینه برای هرفرد هست 140 دلار امریکا و باید مدارک هم به دفتر دبی ارسال بشه .. نحوه پرداخت هم می تونه پول نقد و یا کردیت کارت باشه .. البته من شنیدم دفتر ایران می تونید پول رو بدید و رسید بگیرید و رسید رو همراه مدارک براشون ارسال کنید .. 

اینجا لینک نحوه محاسبه هزینه و اینکه کجا ارسال کنید براتون نوشته شده. 

اگر فرم مخصوص درخواست ویزا رو باز کنید اصلی ترین مدارکی که خواسته شده عبارتند از:
عکس / پول و یا رسید پول / فرم های تکمیل شده / مدارک جهت اثبات توانایی مالی برای مسافرت و خرج سفر و غیره / شواهد و مدارک برای اثبات بازگشتتون 

من طبق تجربه بهتون پیشنهاد می کنم حتما روی مدارک نامه بگذارید و توضیح بدید قصد سفر و دلیل بازگشت رو البته بسیار خلاصه و بسیار واضح و شفاف. طوری که خوندنش وقت کمی بگیره. همونطوری که می دونید افیسر ها جز کم دقت ترین و بی حوصله ترین و بیزی ترین قشری هستند که فعلا ما ایرانی ها باهاشون زیاد سر و کار داریم ..
فعلا نکته خاصی در این مورد یادم نیست ..اگر چیزی یادم اومد حتما اضافه می کنم ..

با تشکر از الهام برای یاداوری در مورد نوشتن این موضوع.

۱۴ شهریور ۱۳۹۱

All About Coffee

عادت Coffee خوردن ادمها یکی از اولین چیزهایی که اینجا توجه ات رو جلب می کنه .. البته بعد از دویدن و ورزش کردن .. و خوب عادت های بد و خوب گاهی سریع تر از اونکه فکرش رو کنی بهت سرایت می کنه .. اصولا من روزم رو با چایی شیرین شروع می کنم چون معده ام کلا چیز دیگه ای رو دم صبحی قبول نمی کنه .. اما خوب وقتی چایی مزخرف افیس رو چند بار امتحان کنی به این نتیجه می رسی قطعا Coffee بهتره و از همین جاست که اعتیادت شروع می شه .. از Mocha و Hot choc و .. میرسی به  Latte و Flat white و همین پریروز بود که فهمیدم به جز Short Black هیچ چیزی روزم رو روشن نمی کنه .. خلاصه من اعتراف می کنم معتاد شدم به این یکی هم .. اما اینو ننوشتم که اینو بگم .. اینو نوشتم که دو تا چیز دیگه بگم .. یکی فرق این انواع مختلف نوشیدنی های کافیین دار چیه و یکی این که اصلا عادت خوبیه یا عادت بدیه !!! و اینکه تا وقتی خودم هم در موردشون نمی دونستم احساس بی سوادی می کردم مثل احساس بی سوادی که در مورد برخی نوشیدنی های مهیج دیگه دارم .. بگذریم .. و اما تعریف و فرق و انواع Coffee : 

تعداد و انواع کافی ها زیاده من اینجا فقط معروفترهاش رو می نویسم ..

اول از همه مهمه که بدونید Base ای که برای کافی استفاده می شه اکثرا Espresso هست. Espresso در واقع دونه های کافی هست که بسیار خوب خرد شده و با اب نسبتا جوش قاطی شده .. حالا این مبنا رو با شیر و اب و طعم دهنده ها و غیره می شه با میزان ها و نسبت های مختلف قاطی کرد و کافی با طعم ها و درجه های مختلف درست کرد .. 

* Cafe Latte : یک سهم اسپرسو و دو سهم شیر بخار داده شده به اضافه کف که روش اخر اضافه می شه ..

* Cafe Mocha: معمولا یک سوم اسپرسو به اضافه دو سوم شیر بخار داده شده به اضافه مقداری پودر یا شربت شکلات که می تونه شکلات سفید و یا قهوه ای باشه .. 

یه نکته جالب توجه اینه که معمولا فوم و یا کف شیری که روی کافی استفاده می شه باعث می شه کافی زیر اون مدت طولانی تری گرم بمونه .. 

* Cappuccino: مواد این نوشیدنی مثل کافی لته هست با تفاوت در میزان اسپرسو اش و اینکه مقداری کمتری شیر بخار داده شده استفاده می شه و بیشتر شیر داغ درش استفاده می کنند. 

*Chai Latte: برای کسانی که کافی دوست ندارند و یا چایی و شیر رو ترجیح می دهند می تونی انتخاب عالی باشه .. چایی لته معمولا شیر بخار داده شده هست به اضافه شربت چایی غلیظ شده ( کلا چایی) .. 

* Flat white: نوشیدنی مورد علاقه خیلی هاست اینجاست .. طبق تحقیقات هم گویا نیوزلند و استرالیا یه جورایی این نوشیدنی رو معروفش کردند .. اینجا معمولا برای تهیه اش دو تا شات اسپرسو استفاده می شه و شیر بخار داده شده .. و فرق اساسی اش با بقیه در میزان بیشتر شات اسپرسو اش هست .. 

معمولا وقتی به کافی شاپ می رید می تونید میزان شات اسپرسو رو تو کافی ات تعیین کنید و مثلا بگید من فلان کافی رو با یک شات کمتر و یا بیشتر اسپرسو می خوام ..

* Iced Coffee: هم ورژن سرد شده بعضی از کافیها هست و به دلیل داشتن کافئین و خنک بودنش بعد از نوشیدنش بسیار احساس تازگی و خوبی ادم می کنه .. 

و خلاصه این لیست ادامه داره .. ترکیب اسپرسو و شکلات سفید و یا قهوه ای و شیر و آب جوش و طعم دهنده های توت فرنگی و سیب و غیره دنیایی از نوشیدنی ها رو به وجود میاره .. که پیدا کردن نوشیدنی مورد علاقه اتون ممکن نیست مگر از طریق امتحان کردنشون .. البته کیفیت اسپرسویی هم که استفاده می شده خیلی مهمه .. مثلا شما ممکنه پودر اماده یکی از نوشیدنی ها رو بگیرید و با اب جوش و یا شیر تهیه اش کنید اما میزان کافئین اش قطعا بسیار کمتر از معادل همون نوشیدنی خواهد بود که توی استارباکس می خورید .. و اینجاست که هرچی توی خونه کافی اماده بریزید توی اب جوش اونقدر سرحالتون نمی کنه که یه فلت وایت از استارباکس .. 

و البته این رو هم در نظر بگیرید که کافی تا مقدار زیادی اسیدی هست و اگر با معده خالی کافی بنوشید در واقع با گذشت زمان پرزهای معده رو از بین می بره .. پس حتما قبل از نوشیدن کافی صبحتون صبحونه فراموش نشه ..
این هم عکس میوه کافی قبل از اینکه دونه کافی رو ازش دربیارن :‌