۱۶ شهریور ۱۳۹۱

Visitor Visa

هنوز در مورد نیوزلند همه چیز ساده تر و راحت تر از کشورهای دیگه است .. منظورم از نظر ویزا و غیره است .. این چند وقته ادم هایی رو دیدم که می خواستند برای دیدار خانواده اشون به کانادا برن و چقدر مصیبت کشیدن و چقدر زمان گذاشتن تا موفق به گرفتن و یا نگرفتن ویزا شدن .. اما از اونجایی که هنوز نیوزلند درگیر هجوم زیاد درخواست ها نشده و هنوز تو تله ادم هایی که میان و دیگه بر نمی گردن به اندازه کشورهای دیگه نیافتاده گرفتن ویزا برای اعضای خانواده راحت تره .. 

مهمترین فاکتور برای گرفتن ویزا توریستی اینه که ثابت کنید دلیل مناسبی برای برگشتن به کشورتون بعد از بازدید دارید .. خوب، داشتن سند خونه و متاهل بودن و درس خوندن و غیره همه می تونه دلایل کاملا توجیه کننده ای باشه .. یکی دیگه از مشکلاتی که به تازگی از پیش پا برداشته شده گرفتن خود ویزاست .. قبلا (تا یکی دو سال پیش) برای گرفتن ویزا لازم بود به کشورهای دیگه برید مثل تایلند و دبی و غیره اما الان می تونید درخواست کنید ویزا رو براتون به دفتر تهران بفرستند و بعد پاسپورتتون رو ببرید اونجا و ویزا رو بهتون می دن .. 
در ضمن گرفتن ویزای توریستی نیوزلند مثل جاهای دیگه نیازمند تست ها و ازمایشات پزشکی در حالت معمول نیست و فقط در صورتی لازمه که بخواهید درخواست ویزای مالتی پل برای پدر و مادر ها داشته باشید و یا درخواست کننده بخواد مدت بیشتری از شش ماه بمونه.. که در این صورت فقط از شما عکس قفسه سینه می خوان و اگر درخواست بالای یک سال داشته باشید کلیه ازمایشات پرشکی رو باید انجام بدید. 

گرفتن ویزای توریستی برای اعضای خانواده هم روند فوق العاده شفاف و راحتی داره که توی سایت به راحتی می تونید پیدا کنید .. چند تا فرم که قاعدتا باید تکمیل بشه توسط کسی که می خواد درخواست ویزا رو بده و یک فرم هم برای دعوت کننده ..

توی این لینک همه فرم هایی که برای ویزای توریستی لازم هست لیست شده:

در حال حاضر هزینه برای هرفرد هست 140 دلار امریکا و باید مدارک هم به دفتر دبی ارسال بشه .. نحوه پرداخت هم می تونه پول نقد و یا کردیت کارت باشه .. البته من شنیدم دفتر ایران می تونید پول رو بدید و رسید بگیرید و رسید رو همراه مدارک براشون ارسال کنید .. 

اینجا لینک نحوه محاسبه هزینه و اینکه کجا ارسال کنید براتون نوشته شده. 

اگر فرم مخصوص درخواست ویزا رو باز کنید اصلی ترین مدارکی که خواسته شده عبارتند از:
عکس / پول و یا رسید پول / فرم های تکمیل شده / مدارک جهت اثبات توانایی مالی برای مسافرت و خرج سفر و غیره / شواهد و مدارک برای اثبات بازگشتتون 

من طبق تجربه بهتون پیشنهاد می کنم حتما روی مدارک نامه بگذارید و توضیح بدید قصد سفر و دلیل بازگشت رو البته بسیار خلاصه و بسیار واضح و شفاف. طوری که خوندنش وقت کمی بگیره. همونطوری که می دونید افیسر ها جز کم دقت ترین و بی حوصله ترین و بیزی ترین قشری هستند که فعلا ما ایرانی ها باهاشون زیاد سر و کار داریم ..
فعلا نکته خاصی در این مورد یادم نیست ..اگر چیزی یادم اومد حتما اضافه می کنم ..

با تشکر از الهام برای یاداوری در مورد نوشتن این موضوع.

7 comments:

Omid RAD گفت...

خیلی عالی که توضیح دادید
فقط اجازه هست یه سوال بپرسم؟
من اگه بخوام با همسرم بیام برای حدود 10 الی 15 روز کلا چقدر هزینمون میشه با یه هتل و خرج معمولی.
اینو از شما میپرسم چون شما اونجا هستید و از هزینه ها آگاه هستید.
ممنون

Koru گفت...

I'd say 10 day X 100 for the Hotel so 1000 NZD for Hotel and 100 per day for food and daily tours = 2000 + tickets around 5000 NZD .. so in total you should think about 8000 NZD .. or almost 10 million toman.

elham گفت...

merci sepide jan kheili khoob bood . Movafagh bashi doostam

Koru گفت...

I'd say 10 day X 100 for the Hotel so 1000 NZD for Hotel and 100 per day for food and daily tours = 2000 + tickets around 5000 NZD .. so in total you should think about 8000 NZD .. or almost 10 million toman.

سعید گفت...

سلام
واقعا ممنون از وب سایت خوبتون و کمک بی دریغی که می کنید
یه سوال داشتم :
من دوستم اونجاست و مشغول به کارهستند، آیا ایشون می تونه برای من درخواست ویزای توریستی کنه ؟ راستش برای مصاحبه با شرکتی به توافق رسیدیم، فقط من باید حظور داشته باشم برای مصاحبه. من فقط می خوام برم واسه مصاحبه و بعد از 3 ماهم اگر بایستی برگردم ایران مشکلی نیست. در کل اگر کسی بخواهد فقط یه حظور چند ماه داشته باشه شما چه راهی را پیشنهاد می کنید.

Koru گفت...

خوب راهش همین ویزای توریستی هست .. می تونه دوستتون براتون دعوت نامه بفرسته و اگر بتونید مدارک مناسبی ارائه بدید از این نظر که حتما برخواهید گشت احتمال اینکه ویزا بهتون بدن وجود داره :)
Koru

ناشناس گفت...

[url=http://datingdirectlyservices.com/#cerfw]online dating websites[/url] - online dating , http://datingdirectlyservices.com/#srbkq dating services