Contacts

بهترین راه تماس با ما گذاشتن کامنت هست :)
همه کامنت ها خونده می شه و جواب داده می شه .. اینطوری اطلاعات بین افراد دیگه هم به اشتراگ گذاشته شده و همه می تونن ازش استفاده کنند.
اگر مطلبی دارید که می خواهید در اینجا پست بشه و بقیه بخونن لطفا برای ما ایمیل کنید. ما مطلب رو بررسی می کنیم و به اسم خودتون منتشر می کنیم.
هیچ سوالی از طریق ایمیل جواب داده نمی شه مگر اینکه واقعا نیاز باشه.
منتظر پیغام ها و مطالب خوب شما هستیم.
ایمیل من:  Korushade@gmail.com

22 comments:

Omid RAD گفت...
این نظر توسط نویسنده حذف شده است.
sarafi گفت...

سلام دوست عزيز . برای ايجاد اين وب سايت تبريک میگم و اميد وارم هميشه شاد و موفق با شيد محمود صرافی

ناشناس گفت...

دوستان عزیز اخیرأ شخصی بنام م.م که ادعا میکنه کهبا سازمان مهاجرت نیوزیلند و وکلای تراز اول و شرکت های بزرگ و معتبر نیوزیلند در ارتباط هست و همینطور ادعا میکنه کهاز طریق فروش ملک میتونه اقامت نیوزیلند رو اخذ کنه و چندین وعده ی پوچ دیگه.
دوستان توجه داشته باشند که به هیچ عنوان پیشنهاد کار رو نمیشه با پول خرید و با خرید ملک نیز نمیشهاقامت نیوزیلند رو اخذ کرد حواستون جمع باشه.
کشور نیوزیلند دارای پایین ترین رتبه فساد اقتصادی و اداری میباشد. شما وقتی پیشنهاد کار میگیرید باید حداقل 55000 دلار حقوق بگیرید که با کسر مالیات 48000 تا 50000 دلار برتون بمونه. پس توجه داشته باشید که چنین کاری تقریبأ غیر ممکن و غیر قانونی هست.

ناشناس گفت...

ba salam,
man ghaste mohajerat be keshvare new Zealand ro daram va ba etelatike kasb kardam emtiyaze balaye 100 ham daram,23 salme,madrak karshenasi az ye daneshghi az malezi daram ba moadele khob
ama nemidonam chejoori va az chetarighi baraye kar va mohajerat eghdam konam.mamnon misham agar rahnemyaim konid.

ناشناس گفت...

به نظر شما اینکه یک نفر با ویزای ویزیتوری - مثلا یکی دو ماه - بیاید نیوزیلند و مصاحبه شغلی بکنه چقدر عملیه؟ آیا کسی را می شناسید که تا به حال چنین کاری را کرده باشه و موفق شده باشه؟

حال اگر فرض کنیم کسی که با ویزای ویزیتور وارد شده کار پیدا کند، آیا مجبور است حتماً از آنجا خارج بشود و دوباره برای ویزای مهاجرت اقدام کند یا می تواند همانجا بماند (با ویزای ویزیتور) تا کار مهاجرتش درست شه؟

Koru گفت...

راستش امکانش هست .. اگر شغلی که پیدا می کنید در لیست مشاغل مورد نیاز باشه و اون شرکت هم بپذیره که به شما پیشنهاد کار رو بده و مدارک هم بده که شما ویزای کار بگیرید بله ممکنه .. نیازی به خروج از کشور نیست اگر درخواستتون قبول شه بهتون ویزای جدید می دن

ناشناس گفت...

با سلام
من یک سوالی داشتم
اونم اینکه اگه کسی بخواد به نیوزیلند مهاجرت کنه و با مدرکی مثل مال من (کارشناسی ارشد دیپلماسی) و 27 سال سن اونجا کار پیدا کنه چقدر شانس داره؟

چون من واقعا از طبیعت اونجا و از چیزایی که راجع به اونجا شنیدم واقعا دوست دارم اونجا زندگی کنم

فرزاد گفت...

با سلام
میشه یکی از دوستان امتیاز منو حساب کنه جهت ویزای کار؟ رزومه من به شرح زیر میباشد:
1-کارشناسی ارشد علوم دامی-فیزیولوژی دام.(animal science).
2- سن:32
3-سابقه کار مرتبط با رشته:6ماه به بیمه
*رشتم جزء لیست مشاغل مورد نیاز قرار میگیره.اگه job offer هم داشته باشم امتیازم به 140 میرسه؟
بسیار ممنون میشم اگه کسی در این مورد اطلاعاتی داره راهنماییم کنه.
مجددا تشکر میکنم

فرزاد گفت...

با سلام
میشه یکی از دوستان امتیاز منو حساب کنه جهت ویزای کار؟ رزومه من به شرح زیر میباشد:
1-کارشناسی ارشد علوم دامی-فیزیولوژی دام.(animal science).
2- سن:32
3-سابقه کار مرتبط با رشته:6ماه با بیمه
*رشتم جزء لیست مشاغل مورد نیاز قرار میگیره.آیااگه job offer هم داشته باشم امتیازم به 140 میرسه؟
بسیار ممنون میشم اگه کسی در این مورد اطلاعاتی داره راهنماییم کنه.
مجددا تشکر میکنم

ناشناس گفت...

با سلام من نماينده بيمه هستم ميخواستم ببينم با سابقه 5 سال اونجا چه كاري ميتونم انجام بدم كاري در اين زمينه براي من هست ؟ با تشكر

ناشناس گفت...

Salam,
man vaghean website e shoma va matalebi ke post mikonin ro dombal mikonam. Fogholade etela resanie mofidi era'e midin. Age emkanesh bashe ye post tahieh konin dar rabete ba jebajayie pool che az Iran be NZ va che az NZ be kharej. Makhsusan in ke man ta chand maah dige darsam Auckland tamum mishe va moshtagham bedunam age bekham hesab bankimo inja bebandam va pool ro be surate naghdi ba khodam az NZ kharej konam, aya ba moshkeli, masalan dar gomrok, movaje misham?
Sepasgozaram!

امیر حسین گفت...

اول سلام
عرض ادب و احترام و خسته نباشید واقعی - چون دیدم که یه 20 ماهی هست به راهنمایی دوستان می پردازید و همچنان پر انرزی ادامه میدید .
چند تا سوال دارم، با اجازه اول یه شرح حال میدم .
-*من امیرهستم-لیسانس برق-کنترل از دانشگاه سراسری قزوین با معدل 13 - فوق لیسانس MBA با معدل 15 ازدانشگاه غیر انتفاعی مهر البرز تهران(که زیر نظر صنعتی شریف بوده)، با معدل 15
-*همسرم سمانه، لیسانس نرم افزار از دانشگاه آزاد قزوین با معدل 16- در حال حاضر دانشجوی ترم 3 ارشد رشته MITM(مدیریت فناوری اطلاعات) دانشگاه شهید بهشتی با معدل 19.5 که ایشالا تا بهمن سال 93 با معدل بالای 19 تموم میشه و حد اقل از همین الان 2 تا ریکامندیشن خوب میتونه بگیره .
-*وضعیت :من متولد 65 ام-کرجی-1 سال هم خدمت مقدس سربازیم مونده که از اول تیر میرم و تا پایان خرداد 94 تموم میشه-در حال حاضر از کارگاه تولیدیم و بورس ماهیانه 2 میلیون درآمد داریم
سمانه : متولد 62-رامسر-شاید از تیر ماه تو مخابرات تهران مشغول بشه، شایدم تمرکزو بزاره رو درس و سر کار نره.
-*زبان انگلیسی: من دیپلم زبان رو تو نوجوانی از کانون زبان گرفتم و فکر کنم برا تافل بالای 90 و واسه ایلتس بالای 6.5 رو بگیرم – سمانه هم زبانش متوسطه، که در حال تقویتشه
-*کار : من الان درامدم از بورسه، و یک کارگاه تولید ساعت دیواری دارم
(نمونه ای از تولیداتم : www.iranclock.ir)
پدرم ساعت فروشی داره و من یه 15 سالی اونجا کار کردم و الان یه 2 سالی به عنوان کارگر مغازه برام بیمه رد میشه - یک سال به صورت غیر رسمس مشاور مدیر کانون کاردانهای فنی ساختمان تهران بودم - یک سال هم به صورت غیر رسمی(منظور بدون بیمه و قرارداد) مشاور بازاریابی چند تا کارخونه بودم
سمانه : 3 سال توی مخابرات سابقه کار داره و 1 سال هم پیمانکار مخابرات بوده
-* مهارت : یه جورایی به چین شباهت دارم - هر چیزی رو که به ذهنتون برسه رو دنبال تولیدش رفتم و هر محصول دکوراتیوی رو که ببینم، میتونم تحلیل و تولید کنم – در زمینه مارکتینگ و همچنین تولید محصولات دکوراتیو و صنایع دستی حرفی برای گفتن دارم .
-*وضعیت مالی : در حال حاضر با فروش سهام و طلا و موجودی بانکمون، 50 میلیون تومن داریم-تو یه آپارتمان تو کرج میشینیم که حدود 300 میارزه که در واقع پدرم خریده- یه زمین که زمین پدری سمانه هست هم تو شمال به ارزش 500 تومن داریم- (که بهتره رو زمین و خونه به عنوان نقدینگی حساب نکنیم)
-*فرزند : هنوز نداریم، ولی پیش فرض اینه که اگر تابستون 94 بابا مامان بشیم، خوشال میشیم
-*توضیح اضافی :چند روز پیش با یکی از دوستان صحبت کردم، لیسانس برق، فوق mba هم که همکلاس بودیم، با این اختلاف که معدلاش حد اقل 5 نمره از من بیشتر بوده-واسه phd اومده دانشگاه اوتاگو، اسکولارشیپ گرفته-به غیر از هزینه دانشگاه، ماهی 2000 دلار هم میگیره که میگه 700 دلار اجاره میده، و ماهی 500 تا هم خرج میکنه
***اما*** قصه از اینجا شروع شد : ما هم مثل خیلی از زوجین دیگه، دوست داشتیم که خارج از کشور رو تجربه کنیم، ولی تا حالا نه جدی فکر کرده بودیم، نه اقدام-چون همیشه فکر میکردیم مسیر پر پیچ و خمی رو باید برای ویزاگرفتن طی کنیم .
تا اینکه دوستم که اوتاگو میخونه، گفت که با توجه به وضعیت تحصیلی سمانه، مطمئنه که اسکولارشیپ خوب میدن و حتی با ماهی 2000 تا، میتونیم متوسط زندگی کنیم.

امیر حسین گفت...


حالا با این پیش فرض که تصمیم به مهاجرت داریم(تا زمانی که بتونیم اقامت بگیریم) و نیوزلند رو انتخاب کردیم :
***5 سوال اساسی :
1- ویزا و نحوه ورود : شرایط ورود ما چجوری میتونه مهیا بشه : سمانه واسه phd اقدام کنه، اسکولارشیپ بگیره، ویزای تحصیلی بگیره – من چی(مثل بچه ها گفتم من چی-نه ؟) ؟ همینجوری منو راه میدن ؟ چه ویزایی میدن ؟ میشه ندن ؟
2- بچه : اگر بخوایم اونجا مامان بابا شیم چی ؟ آخه این مطلب پس چیه ؟
http://www.nzherald.co.nz/nz/news/article.cfm?c_id=1&objectid=10575739
یعنی اگه بیایم، باید قید بابا مامان شدن رو بزنیم تا روزی که اقامت دائم بگیریم ؟
یعنی اگه سمانه باردار باشه، راهمون نمیدن ؟
با این اوصاف، بهتره بچمون ایران به دنیا بیاد و بعدش بیایم ؟
3- شغل :با شناختی که از خودم دارم، از میوه چینی تا مدیریت R&Dتاپ ترین شرکتهای نیوزلند رو میتونم انجام بدم-ولی تو همه اینا کارفرما دارم که شاید چند ماه باید دنبال یه کارفرما بگردم تا مشغول بشم-ولی اگه بخوام مشابه ایران، کارگاهی راه بندازم(تو اینجا با 20 میلیون سرمایه،کارگاه میچرخه که ازش ماهی 2 تومن در میارم-و صنایع دستی یا دکوراتیو تولید کنم چی ؟ میتونم ؟ اخه دیدم واسه کارافرینی باید سرمایه گذاری سنگین کنیم
4- خونه : اگه بخوایم یه اپارتمان کوچیک از روز اول بخریم،که دیگه اجاره ندیم کسی مشکلی داره ؟ اجازه داریم ؟ فکر عاقلانه ای هست ؟
5- اقامت : اگر سمانه اونجا ویزای تحصیلی بگیره، منم مثلا ویزای یک ساله دنبال کار گردی بگیرم و تو همون سال اول مشغول بشم یجا، کی به ما اقامت میدن ؟ اصن میدن ؟ پاس نیوزلندی میدن ؟ آخه کی ؟
در اخر مرسی از حوصلتون - ممنون از پاسخ هایی که میدید و معذرت بابت پر گویی

--
Warm Regards,

A.H Dehghan
skype : hdehghann

مهرداد گفت...

سلام
خیلی اطلاعاتتون خوب و جالب بود

توی فرم امتیاز ارزیابی 130 شد.
می خواستم بدونم اگه خودم بخوام بیام و کار راه بندازم چه شرایطی داره و باید چه کارایی رو انجام بدم؟

alireza anisi گفت...

سلام
از انجا که ما به صورت خانوادگی به زودی به اکلند میاییم،میخوام از تجربتون برای رزرو هتل،محل اقامت موقت،اژانسهای اجاره ماشین و محل های خوب اکلند که مناسب و خوشنام باشند،استفاده کنم.
ممنون میشم اگه وقت بزارین و راهنمایی بفرمایین.

alireza gholamy گفت...

salam man alireza az iran man v hamsaram har do lisans hesabdari darim mikhastim baray mohajerat eghdam konim mamnoon misham komak koni email:sabanet1383@yahoo.com

alireza gholamy گفت...

salam man alireza 32 sale motahel man v khanomam hardo lisans hesabdari darim mikhastim baray mohajerat eghdam konim kasi mitone komak kone

elham.msl گفت...

سلام
من 2 تا سوال دارم خواهش می کنم راهنمایی کنید ...
بچه دار شدن در نیوزیلند برای مهاجران چه مزایایی دارد ؟در استرالیه بعد از به دنیا آمدن بچه از طرف دولت کمک مالی می شود آیا در نیوزیلند هم همین طوره ؟
اگر زوجی در ایران بچه دار شوند و یعد به نیوزیلند مهاجرت کنند آیا فرزند اونها می تواند از امتیازات بچه متولد شده در نیوزیلند استفاده کند ?

elham.msl گفت...

سلام
من 2 تا سوال دارم خواهش می کنم راهنمایی کنید ...
بچه دار شدن در نیوزیلند برای مهاجران چه مزایایی دارد ؟در استرالیه بعد از به دنیا آمدن بچه از طرف دولت کمک مالی می شود آیا در نیوزیلند هم همین طوره ؟
اگر زوجی در ایران بچه دار شوند و یعد به نیوزیلند مهاجرت کنند آیا فرزند اونها می تواند از امتیازات بچه متولد شده در نیوزیلند استفاده کند >

elham.msl گفت...

سلام
من 2 تا سوال دارم خواهش می کنم راهنمایی کنید ...
بچه دار شدن در نیوزیلند برای مهاجران چه مزایایی دارد ؟در استرالیه بعد از به دنیا آمدن بچه از طرف دولت کمک مالی می شود آیا در نیوزیلند هم همین طوره ؟
اگر زوجی در ایران بچه دار شوند و یعد به نیوزیلند مهاجرت کنند آیا فرزند اونها می تواند از امتیازات بچه متولد شده در نیوزیلند استفاده کند >

ناشناس گفت...

سلام دوستان

من نمی دونم چرا صفحه کامنت های پایین ویزای تحصیلی باز نمیشه سوال بپرسم ؟

کسی میدونه به کورس های کوتاه مدت ویزا میدن یا خیر ؟ خیلی نیاز دارم به این سوال .

mensmanser گفت...

سلام.
من درباره خواهرم سوال دارم.
خواهر من لیسانس معماری از دانشگاه دکتر شریعتی داره و به مدت ده سال معلم رسمی آموزش و پرورش بوده. همسرش کارگاه نجاری داره و در زمینه طراحی داخلی فعالیت می کنه و همین طور نمونه کارهای حوبی داره. (ولی بیمه براشون رد نشده) . با توجه به این که می تونه شغل نجاری در لیست کانبری هست. به نظر شما کدوم یکی بهتره که main applicant باشن ، همینطور چه مدرک رسمی شوهر خواهر من باید ارايه بدن که مورد تاییر باشه. از وزارت کار باید باشه؟